Websop Plaza
 

 
Ingatlanirodák   Ingatlanok   Saját lista   Regisztráció  
 
Ingatlan keresés
Eladó Kiadó
Típus
Megye
Település / kerület
Alapterület
-  m2
Ár
-
Csak képes hirdetés
 
Név:   Vinkovics Attila
Cím:   5500 Gyomaendrőd, Kossuth u. 35.
Telefon:   70/230-54-76, 20/5100-720
Fax:   
E-mail:   foldmeres@vinkovics.hu
Web:   www.vinkovics.hu

Aktuális kínálatunk megjelenítéséhez kattintson ide

Vinkovics Attilának hívnak, Gyomaendrődön élek és dolgozom. Egyéni vállalkozásom fő tevékenységi köre a földmérés(ingatlanrendezői minősítéssel és Kamarai regisztrációval rendelkezem), de ingatlan-közvetítéssel és értékbecslés is foglalkozom.

1996-ban kezdtem el dolgozni a Szarvasi Körzeti Földhivatal Gyomaendrődi Kirendeltségénél mint földmérő. A több mint 12 éves földhivatali szolgálat során részt vettem a jelentős állami kataszteri (földmérési) munkákban: kárpótlás, részarány kiadás, digitális térkép készítés, osztatlan közös tulajdon megszüntetés. A földhivatali munka mellett 1997-től magán földmérőként is rengeteg tapasztalatot szereztem, így mondhatom, hogy kellő rálátásom van az emberek ingatlanokkal kapcsolatos problémáira („miért nincs bejegyezve az épületem?”, „nem tudom hol a földem határa”). 2006-ban szereztem diplomát ingatlan-nyilvántartási szervezőként (ingatlanokkal kapcsolatos jogi ismeretek). Ezt követően ingatlan-közvetítő és értékbecslő tanfolyamot végezve döntöttem úgy, hogy elhagyva a földhivatalt (2008. szeptember 1.) egyéni vállalkozóként dolgozom tovább, hasznosítva az eddig megszerzett tudást, tapasztalatot.

Jelenleg az irodám Gyomaendrődön a Kossuth u. 35. szám alatt található meg (volt ÁFÉSZ irodaház, a Raiffeisen mobilbankár iroda mellett, bejárat a Bajcsy u. felől, parkolni az irodaház udvarán lehet).

Kép megjelenítése nagy méretben Kép megjelenítése nagy méretben

Az iroda kiemelt ajánlatai
  Automatikus ingatlanfeltöltés | Ügyfélkapu | Regisztráció | Kapcsolat Webdesign