Websop Plaza
 

 
Ingatlanirodák   Ingatlanok   Saját lista   Regisztráció  
 
Ingatlan keresés
Eladó Kiadó
Típus
Megye
Település / kerület
Alapterület
-  m2
Ár
-
Csak képes hirdetés
 
Név:   Ingatlan Markt
Cím:   2400 Dunaújváros, Táncsics Mihály utca 3/D.
Telefon:   (+36)25-738-458
Fax:   (+36)25-738-458
E-mail:   info@ingatlanmarkt.hu
Web:   www.ingatlanmarkt.hu

Aktuális kínálatunk megjelenítéséhez kattintson ide

Cégünk, a D.U.C.K.S. ORIGÓ KFT 2004-ben kezdte meg tevékenységét a magyarországi ingatlanpiacon, az országos megjelenés, és az ipari ingatlanok palettára kerülése - kifejezetten a magyar piaci és vállalkozási viszonyokhoz igazodva – elengedhetetlenné vált. Jelenleg is számos partnerirodánk működik dunaújvárosi központtal, de folyamatosan keressük a lehetőséget az ország egész területén irodák indítására. Cégünk rendelkezik az ingatlanforgalmazás egyik legdinamikusabban bővülő hálózatával.

Valamennyi irodánkban egységesen magas szolgáltatási színvonalat nyújtunk, teljes körű ellenőrzési rendszerünknek köszönhetően. Az IngatlanMarkt hálózat minden irodája önálló. Irodáink nem franchise rendszerben működnek.

Napi munkánk során folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy partnereinkkel való törődésünket az átláthatóság és megbízhatóság jellemezze. Reméljük, ezzel rá tudunk szolgálni arra a bizalomra, melyet Önöktől kapunk.

Teljes körű szolgáltatásunk része a díjmentes szolgáltatást nyújtó IngatlanMarkt Hitelközpont, melynek segítségével Önök a piacon létező, lehető legkedvezőbb, egyéni hitelkonstrukciókat vehetik igénybe, nem csak ingatlanvásárlás céljából.

Tekintsék meg honlapunkat, hogy kiválaszthassák legmegfelelőbb üzleti partnerüket. Mi - mint mindig - a legjobb tudásunkat fogjuk nyújtani, és biztosak vagyunk benne, hogy elégedettek lesznek szolgáltatásunk színvonalával!

Kép megjelenítése nagy méretben

Az iroda kiemelt ajánlatai
  Automatikus ingatlanfeltöltés | Ügyfélkapu | Regisztráció | Kapcsolat Webdesign