Websop Plaza
 

 
Ingatlanirodák   Ingatlanok   Saját lista   Regisztráció  
 
Ingatlan keresés
Eladó Kiadó
Típus
Megye
Település / kerület
Alapterület
-  m2
Ár
-
Csak képes hirdetés
 
Név:   Demeter Ingatlanközpont
Cím:   3530 Miskolc, Széchenyi u. 56. félemelet / 1.
Telefon:   46/382-982
Fax:   46/382-982
E-mail:   demeter@castlerock.hu
Web:   www.castlerock.hu

Aktuális kínálatunk megjelenítéséhez kattintson ide

A DEMETER INGATLANKÖZPONT vezetése Kanadában szerzett tapasztalatait folyamatosan próbálja a Magyarország ingatlanpiacára átültetni. Az ügyfélcentrikus cégfelépítés, a lehetőség szerinti teljes körű szolgáltatás kialakítása, egy magas szintű szakmai színvonal létrehozása volt a legfőbb szempont. Ennek köszönhetően ügyfeleink száma már több ezerre tehető. Az ingatlanközvetítésen túl 2004. őszétől teljes körű hitelügyintézéssel is foglalkozik cégünk. Lakberendezési, kerttervezési tanácsokkal is tudnak szakembereink segíteni ügyfeleinknek. Ügyvédeink és adószakértőnk részletes tájékoztatással látja el a hozzánk fordulókat adó, illeték, illetve jogi problémáiban.

Cégünk fő profilja a lakóingatlanok közvetítése és felkutatása. Az új építésű társasházak közvetítésére fő hangsúlyt helyez irodánk. Ennek következtében jelenleg is több projektben végzünk értékesítési szerepet.

Ezeken túl megbízói igény szerint kutatunk fel mezőgazdasági, ipari területeket, illetve végzünk vagyonértékelést is.

Ügyfeleink elégedettségén túl a miskolci ingatlanos szakma elismerését is kivívtuk. A MIKSZ (Miskolci Ingatlanközvetítők Szövetsége) bevizsgálása után cégünk, mind szakmailag, mind etikailag maximálisan megfelelt az elvárásoknak. Büszkeséggel tölt el, hogy 2003 őszétől tagjaik közé sorolhatjuk magunkat.

2006-tól már a MAISZ (Magyar Ingatlan Szövetség) tagjai közé sorolhatjuk magunkat.

Az iroda kiemelt ajánlatai
  Automatikus ingatlanfeltöltés | Ügyfélkapu | Regisztráció | Kapcsolat Webdesign