Websop Plaza
 

 
Ingatlanirodák   Ingatlanok   Saját lista   Regisztráció  
 
Ingatlan keresés
Eladó Kiadó
Típus
Megye
Település / kerület
Alapterület
-  m2
Ár
-
Csak képes hirdetés
 
Név:   Vezér Ingatlan Centrum
Cím:   1141 Budapest Vezér utca 74. (Vezér utca - Fogarasi út sarok)
Telefon:   06 1/220-9831, 06 70/332-9191
Fax:   06 1/220-9831
E-mail:   cerika@vezeringatlan.hu
Web:   www.vezeringatlan.hu

Aktuális kínálatunk megjelenítéséhez kattintson ide

Irodánk a Vezér Ingatlan Centrum Budapest egész területén, illetve a Budapest környéki településeken foglalkozik új építésű és használt ingatlanok adás-vételének, illetve bérbeadásának közvetítésével.

Tevékenységi körünk elsősorban lakóingatlanokkal kapcsolatos, de kiterjed a telkekre, irodákra, üzlethelyiségekre és nyaralókra is.

Irodánk fő célja, hogy ügyfeleink a lehető legkevesebb idő-, energia- és pénz ráfordítással intézhessék ingatlannal kapcsolatos ügyleteiket. Ehhez nyújtanak segítséget tapasztalt üzletkötőink, akik az eladni vagy bérbe adni kívánt ingatlant a helyszínen felmérik, fényképeket készítenek róla.

Ügyfeleinknek az adás-vételhez kapcsolódó jogi ügyintézés mellett szakmai tanácsadással is tudunk segíteni. Munkatársaink megfelelő képzettséggel és gyakorlattal rendelkeznek. A kapcsolatfelvételtől a szerződéskötésig végig ügyfeleink mellett állunk, segítünk tanácsainkkal, hitelügyintézéssel, közvetítünk ártárgyalásokban, megoldást kínálunk jogi kérdésekben.

Legfontosabb üzleti célként a megbízhatóságot szeretnénk megjelölni, érzésünk szerint minden ügyfélnek elsődleges szempontja az ingatlanügynökség kiválasztásakor a megbízhatóság és a diszkréció.

Az iroda kiemelt ajánlatai
  Automatikus ingatlanfeltöltés | Ügyfélkapu | Regisztráció | Kapcsolat Webdesign